Strona Główna / Biznes / Specjalna oferta warsztatów dla klientów z okazji urodzin Akademii Inspiracji MAKRO

Specjalna oferta warsztatów dla klientów z okazji urodzin Akademii Inspiracji MAKRO

Akademia Inspiracji MAKRO w Warszawie świętuje pierwsze urodziny. Z  tej okazji odbywają się tematyczne warsztaty dla klientów, które prowadzą: Jan Kuroń, Patrycja Siwiec i Adam Pawłowski, Paweł Serafin, Maciej Nowicki oraz Michał Iwaniuk.

550 warsztatów, w których udział wzięło 7200 uczestników – tak można podsumować pierwszy rok funkcjonowania Akademii Inspiracji MAKRO w Warszawie. To miejsce łączące specjalistów z branży gastronomicznej, oferujące kompleksowe, merytoryczne i praktyczne wsparcie w codziennym prowadzeniu biznesu. Klienci mają możliwość rozwijać swoje umiejętności i zdobywać wiedzę w ramach profesjonalnych, dopasowanych do indywidualnych potrzeb szkoleń, prowadzonych przez doświadczonych w swoich dziedzinach ekspertów. Z okazji pierwszych urodzin Akademii Inspiracji MAKRO przygotowano specjalny cykl wychodzących poza stałą ofertę warsztatów, które poprowadzą osobowości świata gastronomii: Jan Kuroń, Patrycja Siwiec i Adam Pawłowski, Paweł Serafin, Maciej Nowicki oraz Michał Iwaniuk.

Maciej Nowicki
Maciej Nowicki

Pierwszy urodzinowy warsztat (23 maja) poświęcony zupom – zarówno w tradycyjnym, jak i bardziej nietypowym wydaniu – poprowadził Jan Kuroń, autor książek kulinarnych i ambasador Federacji Polskich Banków Żywności. Natomiast 28 maja Patrycja Siwiec i Adam Pawłowski, autorzy książki „Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii”, opowiadali o obsłudze gościa, rozumieniu jego potrzeb i efektywnej komunikacji. Duet zaprezentował, w jaki sposób kompetencje zespołu i gościnność właśnie przekładają się na zarobki restauracji, kreowanie wizerunku lokalu oraz ostatecznie – na sukces w branży gastronomicznej. Paweł Serafin, szef kuchni Akademii Inspiracji MAKRO, 4 czerwca podzielił się recepturami na wyjątkowe przystawki, a 12 czerwca odbędą się warsztaty poświęcone daniom głównym. Różne wariacje na temat tego elementu menu i kulminacyjnego momentu uroczystego posiłku zaprezentuje Maciej Nowicki – szef kuchni Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie oraz ekspert prowadzonego przez MAKRO Polska programu Polskie Skarby Kulinarne.

Serię urodzinowych warsztatów zakończy szkolenie poświęcone deserom, które 28 czerwca poprowadzi Michał Iwaniuk – Pastry Chef w Czekolada Café w Airport Hotel Okęcie.

Więcej informacji można znaleźć na fanpage’u Akademii Inspiracji na Facebooku: www.facebook.com/AkademiaInspiracjiMAKRO. Zapisy na warsztaty oraz terminarz szkoleń dostępne są na stronie internetowej www.akademia-inspiracji-makro.pl.

MAKRO Cash & Carry Polska

Dookoła cogdziekiedy

cogdziekiedy

Sprawdź również

Zagraniczni inwestorzy wybierają Polskę

Polski sektor TSL, bez względu na spadek koniunktury w Europie, czeka najprawdopodobniej dalszy intensywny rozwój. …

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *